Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (2.76 secunde)
"Din motive de sanatate au lipsit Valentin Serbanescu si Gheorghe Grameni", a motivat deputatul PNL George Dragomir, presedintele PNL Constanta. ... Dupa cum au anuntat deja in cadrul unei conferinte de presa, atat deputatul George Dragomir, dar si senatorul constantean Puiu Hasotti au votat pentru Calin Popescu Tariceanu.
Fiecare membru PNL va prelua o zona de responsabilitate, o strada, un bloc, o localitate, in care se va ocupa de campania electorala, nu la terasa din colt si nici la socializari cu presa", a fost indemnul transant al deputatului Gheorghe Dragomir (foto).
"Nu stiu deocamdata care sunt planurile lui Culetu, isi face si el calculele sale, dar poate ar trebui sa spuna clar ce isi doreste", ne-a declarat deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele PNL Constanta.
Niculae Dragomir (foto), edilul sef din Ostrov, are planuri marete in ceea ce priveste turismul din localitatea pe care o pastoreste. ... Merita efortul, mai ales daca tinem cont ca nu exista asa ceva pe cursul Dunarii, decat la Oltenita", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, primarul Dragomir.
Cu acest prilej, Octavian Dragomir, seful reprezentantei constantene a J'Info Tours a declarat faptul ca "o noutate absoluta pentru aceasta agentie de turism o constituie prezenta in oferta sa a sejururilor organizate in insula caraibeana Martinica.
Potrivit “Ziarului de Bacau“, care-l citeaza pe administratorul judiciar al Rafo Onesti, Florin Dragomir, decizia Guvernului de a suspenda aplicarea ordonantei date in favoarea Rafo si Carom nu are nici o influenta asupra planului de reorganizare.
Peste aceasta suma, numarul de potentiali clienti este mai redus, astfel incat procesul de vanzare- cumparare decurge mai lent, respectiv 4- 8 luni de la lansarea ofertei pana la incheierea tranzactiei, sustine Jeni Dragomir, presedintele companiei imobiliare Perfect Casa, in cadrul unui comunicat de presa.
Sunt bani europeni din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) destinat agriculturii si dezvoltarii rurale", a declarat Brumar Dragomir, directorul adjunct al Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJPDRP) Dolj.
Liviu Dragomir, Dorian Parvan, Daniel Nica si Stefanita Valceanu. ... Podiumul a fost completat de Liviu Dragomir, de la CS Universitatea.
Liviu Dragomir: ... Unul dintre elevii acestuia, Liviu Dragomir, a declarat in clipul de prezentare ca Dumitru Popescu i-a fost mai mult decat un antrenor.
Dragomir: ... Nu o sa pateasca nimic, pentru ca Steaua nu e Mihai Stoica", spune Dumitru Dragomir. Craciunescu:
Dragomir e convins ca patronul Stelei va fi eliberat pana la Adunarea Generala din 14 noiembrie: "Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?
Dumitru Dragomir sustine ca intelegerea intre RCS&RDS si Paszkany a fost incheiata in urma cu doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro: ... Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro.
Fondatorul conceptului, Mihai Dragomir " profesor antrenor fitness specialist, isi foloseste in Conceptul Cardio Mix Fitness Anti-Aging experienta acumulata din studiile si practica de peste 22 ani in domeniul sportului si sanatatii pentru mase, datorita dorintei acerbe de a Preveni si nu de a Trata.
Identificarea pietrelor pretioase", autor Mircea-Dragomir Andrei, gemolog. Lucrarea va fi prezentata publicului vineri, 26 aprilie, incepand cu ora 14.00.
Marius Dragomir (45 ani) a trecut anul trecut pe langa moarte din cauza unui infarct, iar regimul si perioada de refacere l-au lasat fara angajamentele si clienti pentru melodiile sale, fiind in imposibilitatea de a trai decent.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Antrenor Fitness Specialist Mihai Dragomir - creatorul singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix, pentru a reusi sa reintrati in forma cat mai rapid.
Intrebat daca sportul si dieta fac minuni, Mihai Dragomir precizeaza: "Daca vorbim de slabire din punctual meu de vedere lipoaspiratia nu este o interventie chirurgicala de slabit ci de ‘’modelat ‘’ pentru ca elimina grasimea localizata in diferite zone ale corpului.
Se implinesc trei ani de cand Mihai Dragomir a demarat acest eveniment unic in Romania, Weekend-ul de Reformare - Mananca, Bea si fa Miscare.
google-analytics.com